ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 0-2: Με νίκη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η "Ελαφρά Ταξιαρχία"


Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις της η "Ελαφρά Ταξιαρχία" που επικράτησε με 0-2 στην έδρα των Ιωαννίνων. Ακόμα μία ήττα για τον ΠΑΣ στα πλέι άουτ που ολοκλήρωσε και αυτός τις φετινές του υποχρεώσεις με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέσα στη χρονιά.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Απόλυτος κυρίαρχος από την αρχή του αγώνα ήταν ο Απόλλωνας και απόλυτος πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Χουτεσιώτης, με τα πολλαπλά "όχι" που είπε στους παίκτες του Απόλλων. Η πρώτη τελική σημειώθηκε στο 5' όταν το πλασέ του Ντάουντα μέσα από την περιοχή μπλοκαρίστηκε από τον Χουτεσιώτη με δεύτερη προσπάθεια. Στο 6' το σουτ του Μπεντινέλι είχε την ίδια κατάληξη. Στο 9' η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπεντινέλι νικήθηκε από τον Χουτεσιώτη σε φάση τετ α τετ, μετά από καλή πάσα του Ντάουντα. Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής Βάτσιος έδειξε την "άσπρη βούλα" για μαρκάρισμα του Κάστρο στο Μπεντινέλι, πήρε πίσω όμως την αρχική του απόφαση αφού ξαναείδε τη φάση μετά από υπόδειξη του VAR. Ο ΠΑΣ "απάντησε" στις φάσεις του Απόλλωνα με δύο κεφαλιές (Παντελάκης 13', Πανουργιάς 18'), οι οποίες όμως δεν βρήκαν στόχο. Στο 22' ο πιο κινητικός παίχτης των φιλοξενουμένων, ο Ντάουντα, πέρασε δύο παίχτες του ΠΑΣ όπως και τον Χουτεσιώτη, πλάσαρε από πλάγια θέση σε κενή εστία, η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Ότι δεν έγινε στο 22', έγινε στο 31' όπου η "Ελαφρά Ταξιαρχία" άνοιξε το σκορ. Ο Ντάουντα εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας πάσαρε στο Ρώσση, αυτός με τη σειρά του γύρισε στο πέναλτι που βρισκόταν ο Μαρκ Φερνάντεθ, με τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και να κάνει το 0-1. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του αντέδρασε και έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως το σουτ του Κάστρο αποκρούστηκε με υπερένταση από τον Βέρουλστ (33'). Επόμενη φάση σε αυτό το "γεμάτο" πρώτο ημίχρονο το σουτ του Ρώσση, που κατέληξε σε κόρνερ μετά από μία ακόμη επέμβαση του Χουτεσιώτη (38'). Το σουτ του Γροσδάνη από πλεονεκτική θέση, μετά από εκτέλεση φάουλ, κατέληξε απελπιστικά άουτ (44'). Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Από το ξεκίνημα του β' μέρους ο ΠΑΣ πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, δεν έφτανε όμως εύκολα στη περιοχή του Βέρουλστ. Τα σουτ των Παντελάκη (46'), Πανουργιά (49') και Γροσδάνη (54') δεν απείλησαν την εστία του 33χρονου Βέλγου τερματοφύλακα. Ο Απόλλωνας ήταν αυτός, που στη πρώτη του προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Χουχούμης έκανε τη σέντρα ακριβείας από τα αριστερά, αυτή κατέληξε συστημένη στο κεφάλι του Ντάουντα, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα από κοντά να κάνει το 0-2 (57'). Σφράγισε την πολύ καλή του σημερινή εμφάνιση με γκολ ο 33χρονος Νιγηριανός επιθετικός. Στο 75ο λεπτό ο Πίρσμαν έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά με τον Κρίζμαν να μην προλαβαίνει με προβολή να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αμπιόλα Ντάουντα έχασε καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Χουχούμη. Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να είναι το 0-2.

Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης (58' Αθανασίου), Σάλιακας, Παντελάκης, Πανουργιάς, Πίρσμαν, Κάστρο, Γροσδάνης (58' Τριάδης), Λώλης, Πήλιος (72' Ελευθεριάδης), Παμλίδης, Κρίζμαν.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρουλστ, Χουχούμης, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Μπρούσιτς, Ρώσση (90+2' Ρηγόπουλος), Ντάουντα (85' Ιωαννίδης), Μπεντινέλι (86' Κιτόκο), Λαγός, Φερνάντεθ (72' Βάρκας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code