ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - ΟΦΗ (0-2): Νίκη παραμονής για τον ΟΦΗ

 

Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στο "Αθανάσιος Διάκος" στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των play out της Super League 1.

Ο ΟΦΗ πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Λαμία με 0-2. Σκόρερ ήταν ο Σακόρ στο 5' και ο Ντε Γκουζμάν στο 82'. Με αυτή την νίκη και τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών ο ΟΦΗ παραμένει στην κατηγορία αφού βρίσκεται πάνω από Παναιτωλικό και Λάρισα. Η Λαμία είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όπου έληξε ισόπαλο. 

1ο Ημίχρονο:

Πρίν την έναρξη του παιχνιδιού είχαμε μια όμορφη κίνηση απο τις δυο ομάδες αφού ο αρχηγός του ΠΑΣ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τον μικρό Αλέξανδρο ο οποίος έχει σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση και πρέπει να χειρουργηθεί, με το γήπεδο να τον χειροκροτάει. Το ματς ξεκινησε με τον καλύτερο τρόπο για τους κρητικούς αφού στο 5' πέτυχε το 0-1, ο Σακόρ με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Λαμία έψαξε την απάντηση και στο 10' δυνατό αριστερό σουτ από τον Ορτέγκα έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα άουτ. Τρομερή ευκαιρία για την Λαμία στο 14' από λάθος του Βούρου, ο Γκαζαριάν έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή με τον Βάτερμαν εκτός θέσης να κάνει βήματα προς τα πίσω, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Στο 15' κι άλλο δοκάρι για τη Λαμία. Ο Ντέλετιτς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Τζανετόπουλος έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερις τελικές για τη Λαμία, δύο δοκάρια. Μία τελική ο ΟΦΗ, ένα γκολ. Ο ΠΑΣ άσκησε πίεση στους Κρητικούς μετά το γκολ που δέχτηκε. Στο 26' είχαμε την δεύτερη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Γιάννου από πάσα του Ντε Γκουζμάν βρέθηκε απέναντι από τον Επασί, πλάσαρε, αλλά έδιωξε ο γκολκίπερ της Λαμίας. Στο 28' ο Ντέλετιτς σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 30' Σακόρ και Τζανετόπουλος συγκρούστηκαν και είχαν πέσει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 40' ο ρυθμός είχε πέσει με τις δυο ομάδες να μην είχαν κάποια τελική. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-1 για την ομάδα του ΟΦΗ. 

2ο Ημίχρονο:

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και με τις αλλαγές η Λαμία μπήκε πιο δυνατά απο τους Κρητικούς. Στο 54' ο Ντε Γκουζμάν εκτέλεσε το φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 57' τρομερή πίεση απο την Λαμία για την ισοφάριση. Ασφυκτικό πρέσινγκ στο τελευταίο λεπτό. Στο 65' η Λαμία είχε κλείσει την ομάδα του ΟΦΗ στο μισό γήπεδο. Στο 69' Ο Βαφέας έδειχνε να χτύπησε στο γόνατο, είχε πέσει πάνω του το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ. Στο 72' ο ΠΑΣ συνέχιζε να πιέζει χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 77' ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει κι αλλό με τους Κρητικούς να "φλερτάρουν" με την παραμονή τους. Στο 82' ο Σαρδινέρο πέταξε μπροστά στον Ντε Γκουζμάν, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε τέλειο σκάψιμο και νίκησε τον Επασί με τον ΟΦΗ να κάνει το 0-2. Στο 84' κεφαλιά του Σακόρ, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Επασί, Βλάχος (Προβυδάκης), Ορτέγκα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Γκούγκα (Μπεχαράνο), Τζανδάρης (Πίτι), Βασιλακάκης (Τιρόνε), Ντέλετιτς, Γκαζαριάν (Ρόμανιτς), Καραμάνος.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Βαφέας, Διαμαντής. Μαρινάκης, Κοροβέσης (Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Σακόρ (Ουές), Ντε Γκουζμάν (Μπαλογιάννης), Γιάννου (Νέιρα), Σαρδινέρο (Στάρτζεον).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code