ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Ατρόμητος: Το κρισιμότερο ματς για ΟΦΗ, την πρώτη νίκη στα play out ψάχνει ο Ατρόμητος

 Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» (15:00) για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

ΟΦΗ

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παραμένει αήττητη στις τρεις αναμετρήσεις των πλέι άουτ, όμως προς το παρών είναι μόλις έναν πόντο μακριά από την τελευταία δυάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ίσως το κρισιμότερο ματς είναι το σημερινό κόντρα στο ντεφορμέ Ατρόμητο, που αν το κερδίσει τότε θα κάνει μεγάλο βήμα παραμονής.

Στην συνέχεια απομένουν τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Λάρισα, Λαμία και τέλος απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ».

Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια δεν βρίσκονται ο Γκαργκαλατζίδης που υπέστη θλάση και θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός και ακόμα οι Γιαννούλης, Βαζ, Τσιλιανίδης, Καστάνιος, Ναμπί, Νέιρα και Φελίπε Σόουζα.

Ατρόμητος:

Ο Ατρόμητος καλείται να πάρει την πρώτη του νίκη στους αγώνες των πλέι αουτ, απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Σάββα Παντελίδη να μετράει αρκετές απουσίες αλλά και κάποιες σημαντικές αλλαγές.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χάρη Χαρίση, Κυριάκο Κιβρακίδη και Χρήστο Μανδά, ενώ εκτός έμειναν επίσης, και οι Μάτιτς, Ενσικουλο και Νταβιώτης. Από την άλλη, στην αποστολή επιστρέφουν οι Τομάσεβιτς, Εντομβόγι, Γιακουμάκης και Γιαννιώτης, οι οποίοι απουσίασαν από το ματς με την ΑΕΛ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέλο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Εντομβόνγι, Τομάσεβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code