ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

James: “Θα σέβεστε τον Westbrook”

 

 Ο Lebron James δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρι μετά την κριτική, που ασκήθηκε στο φίλο του Russell Westbrook για τα triple double, που πετυχαίνει και τα οποία χαρακτηρίζονται “ανούσια”, εφόσον δεν κερδίζει η ομάδα. 

Η ομάδα από την Washington θα δώσει μάχη για τη συμμετοχή της στο play-in tournament, όπου θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στα Playoffs, αλλά αρκετοί είναι αυτοί, που θεωρούν πως κάτι τέτοιο δεν ενδιαφέρει τον Westbrook, που κοιτάει μόνο τις ατομικές του επιδόσεις.

Για την ακρίβεια, ο παίκτης των Wizards μετράει 21.7 πόντους, 11.2 ριμπάουντ και 11 τελικές πάσες ανά 35.8 λεπτά συμμετοχής σε 55 αγώνες κι ετοιμάζεται να γράψει για τέταρτη φορά triple-double σε μέσους όρους στη διάρκεια μιας σεζόν. Μάλιστα το χθεσινό ήταν το 176ο triple double της καριέρας του κι ο “Βασιλιάς” τον αποθέωσε.

“Ξέρουμε ότι μισείτε και δεν εκτιμάτε, όμως εμείς γελάμε. Το σίγουρο είναι ότι θα σέβεστε” , έγραψε ο James, ποστάροντας μία φωτογραφία μαζί με τον Westbrook, από φετινή τους αναμέτρηση, που ήταν αντίπαλοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code