ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ένινγκ στη FIFA


Ο Μίκαελ Ένινγκ προσέφυγε στη FIFA κατά της ΠΑΕ Άρης αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της διεθνούς ομοσπονδίας απέρριψε την προσφυγή του 55χρονου τεχνικού.

Μετά τον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα στο Europa League, ο Γερμανός προπονητής και η ΠΑΕ Άρης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, με τον ίδιο να παίρνει και μία αποζημίωση. Μέχρι σήμερα έχει εισπράξει όλα τα συμφωνηθέντα χρήματα, ωστόσο ο νυν προπονητής της Ουίπεστ προσέφυγε στην FIFA ζητώντας το ποσό των 230.000 ευρώ, δηλαδή το σύνολο του συμβολαίου του που τελείωνε το καλοκαίρι του 2022.

 Οι "κίτρινοι" έμειναν έκπληκτοι από τη νομική ενέργεια του πρώην προπονητή τους και στη δική τους επιχειρηματολογία απλά κατέθεσαν το έγγραφο κοινής συναίνεσης λύσης της συνεργασίας. Το Πειθαρχικό Όργανο της διεθνούς ομοσπονδίας απέρριψε την προσφυγή του Ένινγκ, αποδεχόμενο τους ισχυρούς της ΠΑΕ Άρης και φυσικά τα αδιάσειστα στοιχεία. Μία εξέλιξη που πέρα από το οικονομικό σκέλος μιας και ο Άρης δεν θα χρειαστεί να πληρώσει αυτά τα χρήματα, αποτελεί και μία ηθική νίκη για την ΠΑΕ Άρης, αφού και οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει τη λύση του συμβολαίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code