ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κάζινς: ''Βρίσκομαι στη καλύτερη στιγμή της καριέρας μου''


 Ο Ντε Μάρκους Κάζινς, δήλωσε πως βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του και θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευκαιρία που του έδωσαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο 30χρονος σέντερ ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση απέναντι στο Πόρτλαντ έχοντας σε περίπου 7 λεπτά συμμετοχής,7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για την ιστορία οι Κλίπερς κέρδισαν τον αγώνα με 133-116. 

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του και θέλει να μείνει στην ομάδα του Λος Άντζελες. Να θυμίσουμε πως ο Κάζινς υπέγραψε 10ήμερο συμβόλαιο με τους Κλίπερς, μετά την αποχώρηση του από τους Χιούστον Ρόκετς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έχω κάνει απίστευτη δουλειά για να βρίσκομαι εδώ. Νιώθω υπέροχα, το σώμα μου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Πιθανόν να βρίσκομαι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας μου.

Σε αυτό το σημείο, προσπαθώ να βγαίνω στο παρκέ και να δείχνω υγιής και ότι είμαι έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Καταλαβαίνω σε τι κατάσταση βρίσκομαι, για αυτό και θα εκμεταλλευτώ στο έπακρο οποιαδήποτε ευκαιρία μου δοθεί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code