ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Αύριο τα νεότερα για Λόπες ενόψει Κυπέλλου


Ο Έλντερ Λόπες είναι αμφίβολος για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα λόγω ενοχλήσεων στο προσαγωγό και έτσι η συμμετοχή του στο εν λόγω ματς θα κριθεί την αυριανή μέρα.

Συνέχισε τη προετοιμασία της η ομάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα της Μ. Πέμπτης (29/04, 19:00) έχοντας επίσης και πολλά προβλήματα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στον Λιβάι Γκαρσία που υπέστη διάταση στο πρόσθιο χιαστό, ενώ στην αυριανή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Έλντερ Λόπες, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο 32χρονος Πορτογάλος φουλ μπακ θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς την Τετάρτη (28/04) προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ για το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Το σημερινό πρόγραμμα (27/04) περιελάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ενώ οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησαν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν κανονικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code