Ο Παναθηναικός ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων διάρκειας 3 χρόνων με τον Χρήστο Κρυπαράκο και τον Αλέξανδρο Ρόμπι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τους Χρήστο Κρυπαράκο και Αλέξανδρο Ένβιν Ρόμπι.
Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Κρυπαράκος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 2003 στην Αθήνα. Το 2015 εντάχθηκε στην Κ12 του Τριφυλλιού μετά από παρουσία του στην ακαδημία «Couros FC» που ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Έλληνας χαφ δήλωσε: «Έχοντας περάσει τόσα χρόνια στο σύλλογο, νιώθω πολύ περήφανος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα επαγγελματίας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψα''.
0 Σχόλια