ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει Αγγλία ο Αγουέρο, τον "κοιτάει" η Τσέλσι


Η Τσέλσι έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του Σέρχιο Αγουέρο να παραμείνει στην Premier League και παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Αν και τις προηγούμενες μέρες ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο Σέρχιο Αγουέρο θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Νησί με πιθανότερους προορισμούς την Μπαρτσελόνα ή την Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται πως τελικά τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο 32χρονος στράικερ θα αποχωρήσει οριστικά πλέον από την Μάντσεστερ Σίτυ έχοντας κατακτήσει πολλά τρόπαια και έχοντας γίνει ο κορυφαίος ξένος γκολτζής της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Αγουέρο θα ήθελε να παραμείνει στο αγγλικό ποδόσφαιρο και η Τσέλσι δείχνει να είναι εκείνη που τον θέλει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος και εξετάζει την περίπτωσή του.

 Μάλιστα, η Τσέλσι τον ήθελε και το 2011, όταν εκείνος αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης για να συνεχίσει στους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ, αλλά δεν κατάφερε τότε να προχωρήσει στην απόκτησή του. Για να δούμε τώρα εάν θα καταλήξει αυτή την φορά στους "Μπλε".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code