Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι για της θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, αυτή είναι η 6η αγωνιστική των φετινών play off, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φινλανδός Γκεστρανιους.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 15:00 στο στάδιο της Τούμπας.
Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ φαίνεται πως εσείς ανακτήσει τις δυνάμεις του και την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να πάρει την νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Αρη, με 0-1, ενώ αρκετά σημαντική ήταν και η νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Πάμπλο Γκαρσία, ειδε τον Ινγκασον να προπονείται κανονικά, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί. Από την άλλη ο Σίντζι Καγκάβα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Περέιρα. Επίσης ο Κρέσπο συνέχισε την θεραπεία του και ο Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα του για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Από την άλλη μεριά ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός παλεύει με "νύχια και με δόντια" για να καταφέρει να φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στο Αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, η οποία ισοφάρισε στο τέλος και το παιχνίδι τελείωσε 1-1. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Σένκεφελντ να προπονείται κανονικά και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο Χουάνκαρ που έχει κάκωση στο ισχίο έκανε θεραπεία, ο Χατζηγιοβάνης έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ειδικό του προγράμμα.
Στο κομμάτι της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι στην 3η θέση και ισοβαθμεί με τον Άρη έχοντας 57 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση με 50 βαθμούς. Στα μεταξύ τους παιχνίδια την φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους "Πράσινους" με 2-1, ηττήθηκε στην Λεωφόρο με 2-1, ενώ ηττήθηκε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με 3-0, σε μια καταιγιστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού.
Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.
0 Σχόλια