ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Κλείνει" στον Ερυθρό Αστέρα ο Πρίγιοβιτς


Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είπε το «ναι» στον Ερυθρό Αστέρα με την ομάδα του Bελιγραδίου να είναι έτοιμη να υπογράψει τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δεχτεί την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, που θέλει γύρω απ' αυτόν να χτίσει μια δυνατή ομάδα για τη νέα σεζόν. Βάσει των πρώτων πληροφοριών η συμφωνία προβλέπει δανεισμό με τη δυνατότητα να αγοραστούν τα δικαιώματά του από την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Πρίγιοβιτς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σεντ Γκάλεν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Πάρμα. Στη συνέχεια πήγε στη Ντέρμπι Κάουντ και μετά έπαιξε δανεικός σε Γέοβιλ και Νορθάμπτον. Έπειτα επέστρεψε στην Ελβετία για τη Σιόν και ακολούθησαν οι Λωζάνη, η Τρόμσο, η Τζουγκάρντεν, η Μπολουσπόρ κι η Λέγκια Βαρσοβίας, μέχρι να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Από εκεί πήρε και τη μεταγραφή του για την Αλ Ιτιχάντ.

«Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα από την παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι ως παιδί που ερχόμουν στο Βελιγράδι για διακοπές και προπόνηση στο Μαρακανά..», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν ο 30χρονος σέντερ φορ. Και από ότι φαίνεται, θα γίνει και παίκτης της αγαπημένης του ομάδας φορώντας την φανέλα που υποστήριζε από μικρός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code