ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σφίγγει ο κλοιός για Μπερτομέου. Έρχονται εξελίξεις


 Ραγδαίες πιθανόν να είναι οι εξελίξεις σε σχέση με την Euroleague και αυτό γιατί φαίνεται πως αυξάνονται οι φωνές που στρέφονται κατά του Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Euroleague φαίνεται πως είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Το τελευταίο διάστημα έχουν...πολλαπλασιαστεί οι φωνές καθώς και οι ομάδες που στρέφονται κατά του Ισπανού παράγοντα, μιλώντας ακόμα και για οικονομική κακοδιαχείριση.

Με αφορμή την δυσαρέσκεια που υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι από 7 ομάδες είχαν συνάντηση και συζήτησαν θέματα σχετικά με την οργάνωση της Euroleague,τον γενικό διευθυντή της καθώς και των οικονομικών θεμάτων που έχει διαχειριστεί.

Άνθρωποι από τον Παναθηναικό,την Τσσκα Μόσχας,την Μακάμπι Τελ Αβίβ,τον Ολυμπιακό,την Εφές,την Ζαλγκίρις και το Μιλάνο πραγματοποίησαν αυτό το σημαντικό ραντεβού που, πολύ πιθανόν, να είναι η αρχή για άμεσες και μεγάλες εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας η ''κίνηση'' των ομάδων θα έχει και συνέχεια.Ο Λιθουανός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ετοιμάζεται και κοινή ανακοίνωση από τους 7 συλλόγους οι οποίοι θα τοποθετηθούν επίσημα επί του θέματος.

Οι μέρες της απόλυτης κυριαρχίας του CEO της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης φαίνεται να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code