Χωρίς τον Μπάρτ Σένκενφελντ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.Εκτός έμεινε όπως αναμενόταν και ο Χατζηγιοβάννης.
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Σένκενφελντ να μην ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ολλανδός στόπερ έκανε κα σήμερα θεραπεία, μένοντας έτσι εκτός αποστολής.
Εκτός έμεινε και ο Τάσος Χατζηγιοβάννης ο οποίος συνεχίζει επίσης την θεραπεία που θα τον κρατήσει εκτός για μία ακόμα εβδομάδα.
Μετά την λήξη της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή οπου συμπεριλήφθηκαν οι : Διούδης,Χριστογεώργος,Βέλεθ,Πούγγουρας,Σάντσες,Νιάς,Μολό,Χουάνκαρ,Σανκαρέ,Αγιούμπ,Βιγιαφάνιες,Μπουζούκης,Αίτορ,Χατζηθεωδορίδης,Αλεξανδρόπουλος,Ενγκμπαγκοτό,Καρλίτος,Μακέντα,Ιωαννίδης,Καμπετσής.
0 Σχόλια