ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς - Οι δηλώσεις του


Στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας στον ημιτελικό τον Ντάνιελ Έβανς.

Ο Έλληνας τενίστας "καθάρισε" τον Ντάνιελ Έβανς, παίρνοντας με 2-0 σετ (6-2, 6-1) μία εύκολη πρόκριση στον τελικό του τουρνουά, και αύριο (18/04, 15:30) θα διεκδικήσει τον πρώτο Masters τίτλο της καριέρας του! Αυτή ήταν η τρίτη αναμέτρηση καριέρας ανάμεσα στους δύο, με τον Στέφανο να μετράει ισάριθμες νίκες, ενώ προκρίνεται στον τρίτο τελικό Masters της καριέρας του (Τορόντο 2018, Μαδρίτη 2019) και διεκδικεί τον έκτο τίτλο του.

Πλέον, περιμένει τον αντίπαλό του, που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Αντρέι Ρούμπλεφ-Κάσπερ Ρουντ. Θεωρητικά είναι η μεγάλη του ευκαιρία για Masters τίτλο, όμως ο Ρούμπλεφ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αν φτάσει στον τελικό ο Στέφανος θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για να κατακτήσει την κούπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το παιχνίδι. Μου βγήκαν κάποια πράγματα πιο εύκολα από ότι περίμενα. Ήταν πιο δύσκολο βέβαια απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω πολύ καλά το φόρχαντ μου.

Είναι υπέροχο που είμαι στον τελικό σ' ένα τόσο λαμπρό τουρνουά. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια ευκαιρία». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code