ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβαντόφσκι: "Ο Φλικ είναι σπουδαίος προπονητής, ο Νάγκελσμαν βελτιώνει τις ομάδες"


 Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε θέση στην γερμανική Bild για την διαδοχή της θέσης του προπονητή στην Μπάγερν, επαινώντας τους δύο προπονητές. Να θυμίσουμε ότι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της Μπάγερν για τα επόμενα πέντε έτη έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, αντικαθιστώντας τον Χάνσι Φλικ. Ο Λέβα υπήρξε στο επίκεντρο της επιτυχίας των Βαυαρών επί θητείας Φλικ , σημειώνοντας 98 γκολ σε όλους τους αγώνες τις τελευταίες δύο σεζόν. Πλέον κυνηγάει το αμύθητο ρεκόρ των 40 γκολ (του Γκερντ Μίλερ) σε μία σεζόν στην Μπούντεσλίγκα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πολωνός σταρ: 

«Δεν γνωρίζω καλά τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι καταφέρνει πάντα να ανεβάζει ομάδες σε ένα επίπεδο που δεν θα περιμένατε από αυτές. Η απόδοση των ομάδων υπό τις οδηγίες του Νάγκελσμαν είναι κυρίως πάνω από τις προσδοκίες και πάνω από το άθροισμα της ποιότητας των μεμονωμένων παικτών."

«Ο Φλικ δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος προπονητής, είναι επίσης ένας υπέροχος άνθρωπος. Μπορείτε επίσης να του μιλήσετε για ιδιωτικά θέματα και έχουμε επιτύχει ιστορικά πράγματα με τον Χάνσι Φλικ. Ήταν μακράν η καλύτερη μου στιγμή στην Μπάγερν, καθώς μας έδινε πάντα ένα σαφές σχέδιο για το τι να περιμένουμε»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code