ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τζέιμς για Ιτούδη: «Δύο άντρες που είχαμε διαφωνία»

 


Μάικ Τζέιμς. Ένας από τους πιο χαρισματικούς καλαθοσφαιριστές που πάτησαν τα τελευταία χρόνια στα ευρωπαϊκά παρκέ. Σπουδαίες σεζόν με Παναθηναϊκό, Αρμάνι και ΤΣΣΚΑ, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Κολοσσό. Ο Αμερικάνος στα 30 του πλέον δοκιμάζει ξανά την τύχη του στον μαγικό κόσμο του NBA, έχοντας υπογράψει προς το παρών δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Μπρούκλιν Νέτς. Χθες πραγματοποιήσε ντεμπούτο με θετική συμμετόχη, μετρώντας 8 πόντους σε 21 λεπτά υπό τις οδηγίες του Στιβ Νας. Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε για ακόμη μία φορά άθελα του τον δύσκολο χαρακτήρα που διαθέτει, μέσω της αντιμετώπισης που είχε από τους προπονητές του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο Μεσίνα ανέλαβε την ομάδα, μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι στο τηλέφωνο και μια μέρα απλώς μου έστειλε ένα email ενημερώνοντάς με να ψάξω για ομάδα. Ήταν νέος προπονητής στην ομάδα, δεν ξέρω γιατί έγινε ότι έγινε και γιατί το χειρίστηκε έτσι το θέμα.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ιτούδη συνέβησαν κάποια πράγματα στην προσωπική μου ζωή και ένιωσα πως ότι τα πράγματα δεν πηγαίναν όπως επιθυμούσα σχετικά με το πώς έπρεπε να χειριστεί κάποιος την κατάσταση και κάπως έτσι είχαμε μια μικρή σύγκρουση. Δεν είχαμε πρόβλημα πάνω στο κομμάτι του μπάσκετ. Περισσότερο ήμασταν δυο άντρες που είχαμε διαφωνία για εξωαγωνιστικούς λόγους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code