ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας - ΠΑΟΚ: Ότι μπορεί ο γηπεδούχος, να βγάλει αντίδραση ο δικέφαλος


ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, για την 3η αγωνιστική των φετινών play off της Super League, στις 17:15, στο στάδιο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Ο γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση με τον Αρη, καθώς έχασε με 2-0 και θα ψάξει την αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά. Από εκεί και πέρα ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει πολλές απουσίες, παρά μόνο 2 και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με βασικό σχήμα. Από την αποστολή λείπουν οι, Τζίμας και Καπίγια. Κατά τα άλλα ο Αρκάδες θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες τους ΠΑΟΚ.

Από την αλλη ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ, την περασμένη αγωνιστική των Play off ηττήθηκε  απνεναντι σε έναν ανώτερο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 στη Λεωφόρο. Όμως στο Κύπελλο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα της πρόκρισης, καθώς νίκησε την ΑΕΚ με 0-1, με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Μουργκ, την τελευταία στιγμή. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Φερνάντο Βαρέλα ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, τον Λύρατζη, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, ενώ εκτός παραμένουν οι Περέιρα και Μιχάι, με τον πρώτο να κάνει θεραπεία και τον δεύτερο να κάνει πρόγραμμα απιφόρτισης. Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει να πάρει διακαώς τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Αστέρα, οπότε θα κάνει ότι μπορεί.

Στο κομμάτι της βαθμολογίας ο γηπεδούχος Αστέρας βρίσκεται στην 6η θέση με 43 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση με 50. Την φετινή χρονιά ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης μοιράζονται από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς στο πρώτο η ομάδα του Γκαρσία είχε νικήσει με 2-0, ενώ στον δεύτερο γύρο ο Αστέρας νίκης με 2-1.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης : Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μπαμπά, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντούγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code