ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μπλιντ

 



Με άδοξο τρόπο τελειώνει η χρονιά για τον Ντάλεϊ Μπλιντ λόγω τραυματισμού,ενώ και η συμμετοχή του στο ερχόμενο EURO είναι εξαιρετικά αμφίβολη.



Ο 31χρονος αμυντικός αποχώρησε τραυματίας κατά την διάρκεια της νίκης της εθνικής Ολλανδίας κόντρα στο Γιβραλτάρ με 7-0.

Την Πέμπτη δήλωσε στην ιστοσελίδα του Άγιαξ σχετικά: Σήμερα έκανα κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο,οι οποίες ευτυχώς έδειξαν πως δεν υπάρχει ζημιά στο γόνατο,αλλά ο μπροστινός σύνδεσμος στον αριστερό μου αστράγαλο είναι σχισμένος.Είμαι στην δυσάρεστη θέση να πω πως η χρονιά μου με τον Άγιαξ τελειώνει εδώ.Θα έχω μία συνεδρία την επόμενη εβδομάδα.Εάν όλα πάνε καλά κατά την διάρκεια της επανόρθωσης,έχω την ελπίδα πως ακόμα θα μπορώ να βρεθώ στο EURO.

Συνέχισε λέγοντας: Φυσικά είμαι τρομερά απογοητευμένος.Παίζω ποδόσφαιρο για να κερδίζω τρόπαια και αυτά τα τρόπαια θα έρθουν τους επόμενους μήνες.Φυσικά θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί.Είχα μία φανταστική σεζόν με τον Άγιαξ μέχρι τώρα.Η σεζόν τελειώνει πολύ απότομα για εμένα τώρα.

Η απώλεια του Μπλιντ είναι αρκετά σημαντική για την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ,καθώς υπολείπονται 8 παιχνίδια ακόμα στην Eredivisie,ενώ η ομάδα βρίσκεται τόσο στον τελικό κυπέλλου,όσο και στα προημιτελικά του Europa League.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code