ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Κοντά στην ανανέωση του ο Αλεξανδρόπουλος



Σε πρώτο πλάνο έχουν βάλει στον Παναθηναϊκό την ανανέωση του συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προγραμματίζουν ραντεβού με τον εκπρόσωπο του παίχτη για συζητήσουν τις λεπτομέριες της ανανέωσης.


Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί φέτος έναν απο τους πυλώνες της καλής πορείας του Παναθηναϊοκού, με τις εμφανίσεις του να του ανοίγουν την πόρτα στην Εθνική ομάδα, όπου πραγματοποίηση την πρώτη του συμμετοχή. Οι πράσινοι πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Έλληνα μέσου για αυτό και σκοπεύουν να προχωρήσουν άμεσα στην ανανέωση του συμβόλαιού του, με σκοπό να μην τον χάσουν όπως συνέβη πρόσφατα με τον Βαγιαννίδη.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστεί ραντεβού με την πλευρά του παίκτη για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να ολοκληρωθεί η συμφωνία για το νέο του συμβόλαιο. Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι η συνάντηση με τους εκπροσώπους του 20χρονου χάφ να γίνει μέσα στο επόμενο 10ήμερο προκειμένου  να τελειώσουν την υπόθεση ανανέωσης όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να αποτελέσει μία από τις βασικές «κολώνες» της ομάδας τα επόμενα χρόνια και να εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί για το μέλλον του συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code