ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ετοιμάζεται να χάσει σημαντικούς παίχτες η Αϊντχόφεν

 




Σύμφωνα με το Voetbal International,η Αϊντχόφεν ετοιμάζεται για ένα ''καυτό'' καλοκαίρι,καθώς κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιστές αναμένεται να αποχωρήσουν.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ντόνιελ Μάλεν,ο αρχηγός Ντένζελ Ντάμφρις και ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν.

Με τις τρεις αυτές αποχωρήσεις,η Αϊντχόφεν ελπίζει να εξορθολογίσει τα οικονομικά της,τα οποία επλήγησαν αρκετά λόγω της πανδημίας.

Το όνομα του Μάλεν έχει ακουστεί έντονα για την Μπορούσια Ντόρτμουντ,καθώς και για άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους,ενώ το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων έχει συγκεντρώσει και ο Ντάμφρις.Η περίπτωση του Μοχάμεντ Ιχατάρεν θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα ελκυστική για πολλές ομάδες,καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η τιμή του θα πέσει αρκετά.

Παράλληλα με τις αποχωρήσεις,η Αϊντχόφεν αναμένεται να λάβει μία οικονομική εισφορά ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ από επενδυτές,προκειμένου να ανοικοδομήσει το ρόστερ της με σκοπό την διεκδίκηση του τίτλου της Eredivisie την επόμενη χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code