ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βαλένθια: «Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε κατά του ρατσισμού»

 


Τρομερή έκταση έχει λάβει το επεισόδιο μεταξύ Κάλα και Ντιακαμπί. Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Ισπανού στόπερ προς υπεράσπιση του, βγήκε η επίσημη θέση των Νυχτερίδων διαψεύδοντας όλα τα λεγόμενα του. Εμμένουν στις θέσεις του ποδοσφαιριστή τους που δέχτηκε την λεκτική επίθεση και εναντιώνονται στο αντίπαλο δέος.

Αναλυτικότερα:

"Η Βαλένθια είναι απογοητευμένη από τις δηλώσεις του παίκτη της Κάντιθ, Χουάν Κάλα, την Τρίτη, μέσω των οποίων 48 ώρες αργότερα, αρνήθηκε ότι επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Μουκτάρ Ντιακαμπί κατά τη διάρκεια του αγώνα της La Liga που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Ο Κάλα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αποδεχθεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη από τον παίκτη που έχει προσβάλλει. Αντί να το κάνει αυτό, επιτέθηκε τόσο στον Ντιακαμπί, όσο και σε άλλα μέλη της Βαλένθια.

Η Βαλένθια θέλει να επαναλάβει ότι πιστεύει ότι τον παίκτη της και θα τον υποστηρίξει πλήρως. Μετά τις απειλές που διατύπωσε ο Κάλα στη συνέντευξη τύπου του την Τρίτη, 6 Απριλίου, ο Σύλλογος, ο πρόεδρος Ανίλ Μερτί και ο ίδιος ο Μουκτάρ Ντιακαμπί παραμένουν σταθεροί στην πεποίθηση ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος, όπου είναι απαραίτητο, για το ζήτημα του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας . Η Βαλένθια δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για βελτίωση στο πρωτόκολλο και στη μάχη κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code