ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σάλκε: Επίθεση με ύβρεις και αυγά, μετά την ήττα και τον υποβιβασμό, σε παίκτες και προπονητή


Μετά την ήττα από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, η Σάλκε υποβιβάστηκε και μαθηματικά από την Bundesliga. 

Οι ''Βασιλικοί Μπλε'' υποβιβάστηκαν και μαθηματικά μετά από 31 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην πρώτη κατηγορία του Γερμανικού Πρωταθλήματος. Η Σάλκε βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό κάτω από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή στην κατηγορία και η δυσαρέσκεια από τους φίλους της ομάδας ήταν ούτως ή άλλως μεγάλη. 

Από την άλλη μεριά, στην Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν για τον μαθηματικό υποβιβασμό της ''μισητής'' αντιπάλου, με πυροτεχνήματα και φιέστες. Στην μεριά της ομάδας του Δημήτρη Γραμμόζη επικρατεί κακό κλίμα κάτι που φάνηκε και από την υποδοχή των φίλων της ομάδας μετά την εκτός έδρας ήττα από την Αρ. Μπίλεφελντ. Οι οπαδοί επιτέθηκαν με ύβρεις στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, αλλά επιτέθηκαν και με αυγά, ενώ χρειάστηκε και παρέμβαση της αστυνομίας για να διαλυθεί το πλήθος.

Το πρωί της Τετάρτης 21ης Απριλίου η Σάλκε τοποθετήθηκε μάλιστα για όσα έγιναν μέσω ανακοίνωσης, στην οποία επισημαίνει -μεταξύ άλλων- πως "κατανοούμε τον εκνευρισμό και τον θυμό για τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, ο σύλλογος όμως δεν θα τα δεχθεί ποτέ όμως, αν συνοδεύονται αν τίθενται σε κίνδυνο η σωματική ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων της. Αυτό συνέβη χθες το βράδυ, από τις πράξεις κάποιων ατόμων".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code