ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χιμένεθ: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να νοιώθει τυχερός με τον βαθμό



Για εμφανή κυριαρχία της Ένωσης έκανε λόγο ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ τα έδωσε όλα για την νίκη, ενώ αναφέρθηκε στην αλλαγή του Ολιβέιρα αλλά και το ζήτημα της ομάδας του να δέχεται γκολ στην πρώτη τελική που δέχεται.

 

«Νομιζω σήμερα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος για τον βαθμό, γιατί κυρίαρχος ήταν η ΑΕΚ. Το ποδόσφαιρο συνηθίζει να είναι δίκαιο, αλλά είναι από τα ματς που είναι πολύ άδικο, για την προσπάθεια που κάναμε. Πρέπει να τελειώνουμε περισσότερο τις επιθέσεις μας. Μπορεί να μας έλειψαν κάποια σουτ, αλλά κάναμε μία προσπάθεια και ένα παιχνίδι απίστευτο. Τα έδωσαν όλα».

Για το γκολ του ΠΑΟ που ήρθε μετά από τη δεύτερη τελική του στο ματς; «Ναι αυτό είναι υπέρ του αντιπάλου και ατυχία δική μας. Τη φετινή χρονιά δεν είναι τίποτα ευνοϊκό για την ΑΕΚ. Έκανε σέντρα ο Καρλίτος βρήκε η μπάλα στο πόδι του Λόπες, πήρε ύψος και πήρε μετά την κεφαλιά ο Ιωαννίδης. Θα μπορούσε να ήταν ακίνδυνη η φάση, αν δεν έπαιρνε ύψος. Παίξαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό απέναντι σε ένα ιστορικό κλαμπ και ήμασταν κυρίαρχοι από την αρχη ως τέλος». Ενώ αν τον αφήνει ικανοποιημένο το γκολ του Γκαρσία στο 92’ και ο βαθμός; «Μένω χαρούμενος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μου. Οι ατυχίες δεν σταματούν. Ο Ολιβέιρα ζήτησε αλλαγή νωρίς. Εχουμε λύσεις με νεαρά παιδιά που είναι σε περίοδο ωριμότητας. Πάλεψαν όμως σαν άντρες. Όταν τα δίνουν όλα δεν μπορείς να απαιτήσεις παραπάνω».

Αν άλλαξε τα σχέδιά του η αλλαγή του Ολιβέιρα, είπε: «Ναι. Ηταν πολύ νωρίς. Στο πλάνο ήταν να τελειώσουμε το ματς με Νέλσον και Καρίμ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code