ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λάμπρου: Οι νίκες με Άρη και Ολυμπιακό μας δίνουν ψυχολογία



Ο Λάζαρος Λάμπρου μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να μείνουν πιστοί στο πλάνο τους ενώ ξεκαθάρισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν σκέφτονται ακόμη τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάμπρου:


Για το πόσο βοήθησαν την ομάδα οι δύο σερί νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Άρη: «Μας δίνουν μια γερή ψυχολογία για να συνεχίσουμε τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Για το τι έχει αλλάξει στα δύο αυτά παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ παίρνει και τα αποτελέσματα και κρατάει και το μηδέν στην άμυνα: «Είμαστε πιο πολύ ενωμένοι, παίζουμε ο ένας για τον άλλον, τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα δύο τελευταία που πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δύσκολο όπως όλα. Κανένα δεν είναι εύκολο. Αν εμφανιστούμε όπως πρέπει θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ αν βρίσκεται μόνο σε αυτό το παιχνίδι ή στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν και τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Προσπαθούμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και εννοείται πως το μυαλό μας είναι 100% στον Παναθηναϊκό».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι της Τούμπας: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να βγάλουμε ψυχή και να κάνουμε ότι κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code