ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκαγκάτσης: "Ο Γκαρσία στηρίζεται από όλους και από τον ιδιοκτήτη"

 


Ο Μάκης Γκαγκάτσης έδωσε απαντήσεις στην γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα έχει καθοδική πορεία τον τελευταίο καιρό αλλά δεν έχει αφεθεί. Παράλληλα, μίλησε τόσο για τον Πάμπλο Γκαρσία όσο και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και για τον νέο τεχνικό διευθυντή που θα ανακοινωθεί σύντομα και το ζήτημα της πολυιδιοκτησίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για τον προπονητή: "Αυτή την στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μας είπε τι θέλει και τι δεν θέλει. Έχουν έρθει άτομα που ζήτησε και έχουν φύγει όσοι δεν ήθελε να έχει κοντά του. Είμαστε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι. Για αυτό απομακρύνθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης και για αυτό κάποιοι τον πλαισίωσαν. Ο προπονητής στηρίζεται από όλους και από τον ιδιοκτήτη".

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: "Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Λουτσέσκου. Έφυγε μόνος του και πλήρωσε η ομάδα του 2 εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπόνηση στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν επιλογή του να φύγει και ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Σεβαστή η απόφαση του με την ομάδα να πληρώνει την ρήτρα του για να φύγει. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με ή χωρίς τον Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για την θέση του τεχνικού διευθυντή και την κατάσταση της ομάδας: "Ο Όλαφ Ρέμπε αποχώρησε πριν από 15 μέρες. Είμαστε σε αναζήτηση και δεν θέλουμε να κάνουμε μια επιλογή άρπα κόλλα. Η θέση του τεχνικού διευθυντή είναι πολύ σοβαρή στο οργανόγραμμα της ομάδας. Θέλουμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο για να γίνουν μετά και οι επιλογές των παικτών για τη νέα ομάδα. Η σεζόν ολοκληρώνεται 22 Μάϊου με τον τελικό και τώρα είμαστε στις 15 Απριλίου".

"Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Το επόμενο σύντομο χρονικό θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής και δεν εννοώ σε μια βδομάδα. Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι ωραίο να λέμε ότι θα έπρεπε να έχει γίνει. Αλλά υπάρχουν λίστες με υποψήφιους και πρέπει να γίνουν συνεντεύξεις και από τον ιδιοκτήτη" είπε και αναφέρθηκε και στις κινήσεις που γίνονται για τη μετακόμιση του Δικεφάλου στο Καυτανζόγλειο για να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα."

"Την επόμενη βδομάδα θα έχουμε ραντεβού με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για να δούμε πως και πότε θα μπορέσει να υπάρξει μετεγκατάσταση. Δεν θέλω να μιλάω για το γήπεδο πριν υπάρξει κάτι δεδομένο και σίγουρο. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν θα υπάρχει κάτι σίγουρο. Δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα που κάθε λέξη μπορεί να παρεξηγηθεί. Καταλαβαίνω την αγωνία όλου του κόσμου".

Για το θέμα της διαιτησίας: «Έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Με την ξένη ΚΕΔ, το VAR, τους ξένους διαιτητές. Αδικίες υπάρχουν, και στη σεζόν του νταμπλ είχαμε, αλλά πολύ λιγότερες σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια βελτίωση στο να παίζονται όσο είναι δυνατόν τα πρωταθλήματα επί ίσοις όροις».

Για την πολυιδιοκτησία: Σε Πειθαρχικό σκέλος δεν υπάρχει τίποτα, ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και θα υπάρξει συνέχεια για όσους προσπάθησαν να κάνουν κακό στην ομάδα. Έχουν γίνει ενέργειες απέναντι σε αυτούς που σπίλωσαν την ιστορία του ΠΑΟΚ και συνεχίζονται. Μια στημένη επιτροπή επέβαλε μια σκληρή την πιο σκληρή τιμωρία στον ΠΑΟΚ. Η τιμωρία δεν ήταν φήμη. Φήμη ήταν η πολυϊδιοκτησία και η σκευωρία. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο θέμα".

Στο ίδιο θέμα ο Αχιλλέας Μαυρομάτης τόνισε ότι «έχουν γίνει ενέργειες και σε επίπεδο δικαιοσύνης για το ποινικό κομμάτι» και επίσης ότι «ο ΠΑΟΚ σε αυτό το επίπεδο κινείται κατά του ελληνικού δημοσίου αφού η ΕΕΑ είναι κομμάτι της και οι όποιες αποζημιώσεις από τα μέλη της ΕΕΑ μπορούν να διεκδικηθούν μέσω μια τέτοιας διαδικασίας». Ακόμη σημειώθηκε ότι γίνονται και ενέργειες σε διοικητικό επίπεδο για να ακυρωθεί και το ίδιο το πόρισμα της ΕΕΑ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code