ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επαφές της ΑΕΚ με Σκίμπε και Νάιχαους !


Μπορεί να ακούστηκε αρκετά δυνατά τ' όνομα του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο η Ένωση αυτό που αναζητεί και επιθυμεί περισσότερο είναι η συμφωνία με προπονητή μεγάλων παραστάσεων και από υψηλά σαλόνια, προκειμένου να χτίσει επάνω σ' αυτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκύπτει πως εάν και εφόσον τελικώς απομακρυνθεί ο Μανόλο Χιμένεθ, ο καταλληλότερος για την αντικατάσταση του θα ήταν κάποιος γερμανικής φιλοσοφίας. Φέρεται λοιπόν οι κιτρινόμαυροι μετά από συστάσεις που έχουν γίνει προς το τμήμα σκάουτινγκ που έχει αναλάβει την υπόθεση να κινούνται προς την πλευρά ενός παλιού γνώριμου μας, του Μίκαελ Σκίμπε, με τον πρώην προπονητή της Εθνικής μας ομάδας να πιστεύεται πως είναι ο κατάλληλος για να επαναφέρει την τάξη στα αποδυτήρια του συλλόγου αλλά και να περάσει την γερμανική του φιλοσοφία και το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος λόγω των εμπειριών που έχει αποκτήσει τόσο από την Σάλκε όσο και την Ντόρτμουντ τον κάνει κατάλληλο σε συνδυασμό με την γνώση που έχει για την ελληνική πραγματικότητα να θεωρείται από τα βασικά ονόματα που θα παίξουν τις επόμενες ημέρες στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Ο 55χρονος προπονητής έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ- Αίν στις 28 Ιανουαρίου και εκ τότε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει δικό της τον Σκίμπε, αφού έχουν ξαναυπάρξει συζητήσεις κατά το παρελθόν, χωρίς ωστόσο αυτές να έχουν θετική εξέλιξη.

Ένας άλλος προπονητής που απασχολεί εξίσου σημαντικά την ΑΕΚ είναι ο Ούε Νάιχαους, με τον οποίο βρίσκεται η Ένωση σε κλειστή επικοινωνία τον τελευταίο μήνα. Είναι προπονητής αν μη τι άλλο αρκετά έμπειρος κυρίως με ομάδες μικρομεσαίες στην Γερμανία, όμως έφυγε με τις καλύτερες συστάσεις από τον τελευταίο του σταθμό, την Αρμίνια Μπίλεφελντ. 

Ο 61χρονος προπονητής υπήρξε στο τιμόνι του συλλόγου από το '18, κατακτώντας μαζί της και το πρωτάθλημα της Bundesliga 2, ενώ φέτος οι καταστάσεις δεν βοήθησαν τον ίδιο, ούτε τον σύλλογο προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους που δεν ήταν άλλος από την παραμονή. Ο λόγος της απομάκρυνσης του ήταν αυτός στις 1 Μαρτίου, αφού δεν φερόταν ικανός να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ωστόσο, πρόκειται για έναν άκρως έμπειρο κόουτς που φημίζεται για τις αυταρχικές του αποφάσεις στις προπονήσεις και την διατήρηση των αποδυτηρίων σε καλό κλίμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code