ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσάμπιονς Λιγκ: Ευρωπαϊκά εισιτήρια σε Παρίσι και Λονδίνο


Την αυλαία των "ρεβάνς" της προημιτελικής φάσης ανοίγουν απόψε το βράδυ οι αγώνες Τσέλσι-Πόρτο (22:00) και Παρί σεν Ζερμέν-Μπάγερν (22:00).
Οι Άγγλοι ως τυπικά γηπεδούχοι στην Σεβίλλη (λόγω της πανδημίας αποφασίστηκε αλλαγή έδρας) υποδέχονται τους "Δράκους" θέλοντας να υπερασπιστούν το 0-2 του πρώτου γύρου στην Πορτογαλία. Οι Πορτογάλοι έχουν να ανέβουν ένα βουνό ώστε να κατορθώσουν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τους "4". Αμφίβολος ο Καντέ για τους "μπλε", χωρίς απουσίες η Πόρτο.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, Παρί και Μπάγερν "κονταροχτυπιούνται" στο Παρκ ντε Πρενς, με τους Βαυαρούς να επιδιώκουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ (2-3) του πρώτου ματς πετυχαίνοντας δύο τέρματα παραπάνω από τους Παριζιάνους. Σημαντική και ανεκπλήρωτη η απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη για επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Η Παρί από την άλλη διεκδικεί να πάρει μια άτυπη εκδίκηση για τον χαμένο περσινό τελικό και εκτός αυτού θέλει να κατακτήσει το πρώτο Champions League της ιστορίας της. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν θα έχει στην διαθεσή τους τον Μαρκίνιος που δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code