ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βαλένθια: «Αφήστε τις μικρές ομάδες να ονειρευτούν»


Η Βαλένθια καταδίκασε την απόφαση της δημιουργίας της κλειστής λίγκας, ενώ άφησε αιχμές και κατά των μεγάλων της Ισπανίας !

Μετά την La Liga και την Μπέτις , ήταν η σειρά της Βαλένθια να βγάλει ανακοίνωση , στην οποία αναφέρει πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη νέα αυτή διοργάνωση , ενώ τόνισε πως εξαιτίας της καταστρέφονται τα όνειρα των «μικρότερων» ομάδων στην Ισπανία.

 Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Valencia CF επιθυμεί να εκφράσει ότι το Club και η La Liga καταδικάζουν σθεναρά την ανακοινωμένη πρόταση για τη δημιουργία ενός διαχωριστικού και ελιτιστικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού, ο οποίος προσβάλλει τις αρχές της ανοιχτής ανταγωνιστικότητας και της αθλητικής αξίας που καταλαμβάνουν το βαθύτερο μέρος του εθνικού και ευρωπαϊκού οικοσυστήματος ποδοσφαίρου.

Σήμερα, οι οπαδοί ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη μπορούν να ονειρευτούν ότι το Club τους, ανεξάρτητα από το μέγεθός του, μπορεί να υπερέχει στον ανταγωνισμό, να φτάσει στην κορυφή και να ανταγωνιστεί στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Valencia CF και η LaLiga υπερασπίζονται αυτήν την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική παράδοση ποδοσφαίρου για όλους. Η ιδέα που προτείνουν 12 ευρωπαϊκοί σύλλογοι καταστρέφει αυτό το όνειρο, κλείνοντας την πόρτα στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και επιτρέποντας την είσοδο λίγων μόνο σε μια ελίτ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code