ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο στόχαστρο ομάδων απο Αγγλία ο Γιακουμάκης



Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η φοβερή φετινή σεζόν που διανύει ο Γιώργος Γιακουμάκης στην Ολλανδική Φένλο έχουν προσεγγίσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων απο όλη την Ευρώπη, με τελευταίες στην κούρσα των ενδιαφερόμενων να είναι οι Νόριτς, Μπράιτον και Σάουθαμπτον.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος με 26 γκολ και στην 3η θέση των σκόρερ σε όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει να υπάρχει ενδιαφέρον για τον 27χρονο επιθετικό απο ομάδες μεγαλύτερων πρωταθλημάτων όπως η Γερμανία και η Αγγλία.

Οι τελευταίες ομάδες που προστέθηκαν στους μνηστήρες του φαίνεται πως είναι οι Νόριτς, Μπράιτον και Σάουθαμπτον, με την Νόριτς συγκεκριμένα να έχει το προβάδισμα στην κούρσα, έχοντας τσεκάρει ήδη την περίπτωση του με τον σκάουτερ της ομάδας να έχει προτείνει ήδη την απόκτηση του απο την ιθύνοντες της ομάδας. 

Μάλιστα δεν αποκλείεται σε περίπτωση που ο Γιακουμάκης αναδειχτεί πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος αλλά και ανέβει στην λίστα των σκόρερ της Ευρώπης η τιμή πώλησης του απο την Φένλο να εκτοξευτεί πάνω απο τα €15 εκατομμύρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code