ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλοπ:"Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αγωνίστηκε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ"

 


Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε έκπληκτος με το γεγονός ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ δεν κάλεσε τον δεξιό οπισθοφύλακα της Λίβερπουλ για το παράθυρο των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλου, χαρακτηρίζοντάς το συγκεκριμένο γεγονός ακατανόητο.

Ο Γερμανός τεχνικός επισήμανε επίσης πως «είχαμε ετοιμάσει το πρόγραμμα των παικτών που θα επέστρεφαν από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους για τις ημέρες που θα επέστρεφαν έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν και τον Άρνολντ τον είχα βάλει σε αυτό το γκρουπ. Ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι δεν θα κληθεί στην εθνική Αγγλίας».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Άγγλων αποφάσισε να μην καλέσει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ προφανώς επηρεασμένος από το άσχημο φεγγάρι που περνούσε ο νεαρός με την φανέλα της Λίβερπουλ μέσα στο 2021.Όπως και να 'χει ο Κλοπ θέλησε να υπερασπιστεί τον παίκτη του λεγοντας:

«Για εμένα είναι από τους κορυφαίους που έχουν φανεί τόσο πολύ μέσα στην τελευταία διετία και προφανώς δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου γιατί αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ο Γκάρεθ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code