ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Γραμμόζης τελειώνει Μουστάφι απο την Σάλκε



Σε μεγάλες αλλαγές ετοιμάζετε να προχωρήσει ο Έλληνας τεχνικός, καθώς αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, τον οποίο απέκτησε η Σάλκε τον Ιανουάριο, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ.


Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «BILD»: Ο Σκόντραν Μουστάφι δεν έχει μέλλον στη Σάλκε και στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την ομάδα, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Δημήτρη Γραμμόζη.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, τον οποίο απέκτησε η Σάλκε τον Ιανουάριο, όταν έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ, ύστερα απο τις συνεχείς κακές εμφανίσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να δεχτεί εύκολα γκολ η ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο Γραμμόζης έχει εμφανιστεί ιδιαίτερα απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του Μουστάφι και ήδη έχει εισηγηθεί στη διοίκηση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του, το οποίο είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε οτι η Σάλκε είναι στην τελευταία θέση της Bundesliga και εκτός απροόπτου την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code