ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (15:00): Ο "αδιάφορος" ΠΑΣ κόντρα στον Παναιτωλικό που..."καίγεται"!


Κρίσιμο ματς σήμερα (24/04, 15:00) στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και αγωνίζεται την Μ. Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, να "υποδέχεται" τον Παναιτωλικό σε ένα ματς που κρίνει πολλά για τους Αγρινιώτες, που ισοβαθμούν με τον ΟΦΗ στη θέση των μπαράζ και βρίσκονται μόλις στο +1 από την τελευταία ΑΕΛ.

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, με τον ΠΑΣ να "κυνηγάει" τον ΝΠΣ Βόλος στην 1η θέση των πλέι άουτ καθώς βρίσκεται πίσω του 4 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός αναζητά βαθμούς και κυρίως "τρίποντα", που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στη Super League Interwetten.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος ανάρρωσε από τον τραυματισμό του αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και όπως όλα δείχνουν θα προλάβει το ματς της Μ. Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό. Στα "πιτς" παραμένουν και οι Μιλιντσεάνου και Σιόντης, ενώ ο Καρτάλης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο προσαγωγό και κρίθηκε σκόπιμο να μην παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό, για να είναι ετοιμοπόλεμος για τον ημιτελικό της Μ. Τετάρτης στο Φάληρο.

Αναλυτικά η αποστολή του "Άγιαξ της Ηπείρου":  Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Τριάδης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Δούμτσης, Kρίζμαν, Παμλίδης.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσότσαλιτς, ο οποίος υπέστη θλάση στο τελευταίο ματς κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, ο Βάντερσον δεν κρίθηκε έτοιμος και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει και ο Μάζουρεκ. Επιπλέον, εκτός είναι και οι μακροχρόνια τραυματίες Τζανακάκης, Τσιγγάρας και Λιάβας, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τα υπόλοιπα ματς των πλέι άουτ. Πολύ σημαντικό ματς για τα "καναρίνια" στη μάχη που δίνουν για παραμονή στη κατηγορία και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου αποτελείται από τους: Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης Αρσούρα, Ταχάρ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλη, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσα, Μανθάτη, Βέργο, Μεντόσα, Μαλή, Κωνσταντόπουλο, Σκόνδρα, Εντινγκά.

Θυμίζουμε πως το ματς των δύο ομάδων για την κανονική διάρκεια της Super League Interwetten είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code