ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Ατρόμητος (1-1): Τους "ανέστησε" ο Λάζαρος στο 93'

 

  Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στο "Γεντί κουλέ" για τα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play out της Super League 1.

Με ισόπαλο αποτέλεσμα έληξε το ματς ΟΦΗ  Ατρόμητος στο "Γεντί κουλέ" με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντε Γκούζμαν στο 69' ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ αλλά στις καθυστερήσεις ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Το αποτέλεσμα δεν ευνοεί και τόσο κανέναν από τους δύο διότι η διαφορά με τις δύο τελευταίες ομάδες δεν είναι και μεγάλη αλλά όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα σήμερα αλλά και την Δευτέρα.

1ο Ημίχρονο:

Το πρώτο 5λεπτο κύλησε χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τις δύο ομάδες. Στο 9' ο Μεγιάδο βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή του Ατρόμητου έπειτα από μονομαχία με τον Ούμπιδες. Δεν ήταν παράβαση, ο Φωτιάς έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Στο 16' είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς και ήταν για τον Ατρόμητο. Σέντρα του Γκάλο από δεξιά, σουτ στην κίνηση από τον Μουνίθ, ο Γιακουμάκης μπήκε στην πορεία της μπάλας, έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Βάτερμαν. Στο 17' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Κόρνερ του Μουνίθ από δεξιά, προβολή του Γκαλβάο, το "βγαλε" ο Βάτερμαν. Μέχρι το 20' βλέπαμε έναν Ατρόμητο να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Ο ΟΦΗ δεν είχε βρει ρυθμό και αυτό ήταν φανερό διότι δεν είχε κάποια σημαντική ευκαιρία. Στο 33' ο Μανούσος πήγε να αιφνιδιάσει τον Βάτερμαν με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Διαμαντή. Στο 39' κεφαλιά του Σαρδινέρο από χτύπημα φάουλ του Σολίς, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι, αυτή ήταν η πρώτη σημαντική ευκαιρία των "Κρητικών" στο ματς. Λίγο πριν την λήξη το 1ο μέρους ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς και εκτός από την φάση στο 39' απείλησε πάλι στο 42' σουτ του Σολίς έξω από την περιοχή και αριστερά με το δεξί, μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Ο Ατρόμητος πέτυχε το γκολ με τον Μουνιθ από πάσα του Μανούσου στο 44' αλλά ο διαιτητής μετά τον έλεγχο στο VAR έκρινε πως δεν υπάρχει γκολ και πως ο Μανούσος ήταν εκτεθειμένος. Οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια με το 0-0

2ο Ημίχρονο:

Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό ρόλο και το ματς δεν διέφερε και πολύ από το ξεκίνημα του 1ο μέρους. Στο 52' κεφαλιά του Διαμαντή μετά από εκτέλεση κόρνερ, κόντρα και κόρνερ. Ο ΟΦΗ συνέχισε την "πολιορκία" στα καρέ του Ατρομήτου και στο 53' έχασε μια τρομερή ευκαιρία με την καρφωτή κεφαλιά του Διαμαντή μετά από κόρνερ του Σολίς, έδιωξε ο Γιαννιώτης. Οι "Κρητικοί" ανέβασαν ρυθμό και ασκησαν πιέσει αρκετά ψηλά. Η πρώτη αλλαγή στο ματς έγινε για τον ΟΦΗ στο 60' ο Λυμπεράκης αντί του Γιάννου και στο 61' ο Στάρτζεον αντί του Κοροβέση και ο Ουές αντί του Σολίς. Στο 65' ο ΟΦΗ για πέναλτι στο Κόρνερ του Ντε Γκούζμαν, χέρι του Σάλομον. Ο διαιτητής πήγε στο VAR και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ντε Γκούζμαν ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ στο 69'. Αλλαγή για τον Ατρόμητο στο 71' ο Χριστοδουλόπουλος πήρε τη θέση του Νάτσου, ενώ για τον ΟΦΗ ο Γρίβας αντί του Σαρδινέρο. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να βρει λύσεις και να σκοράρει αλλά ο ΟΦΗ με εντολή του Νιόπλια κλείστηκε πίσω. Στο 78' Ο Τομάσεβιτς αντί του Γκαλβάο. Στο 84' είχαμε ακόμη μια αλλαγή για τον Ατρόμητο ο Ραμπέγιο πήρε την θέση του Ούμπιδες. Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος ανέβασε όσο περισσότερο μπορούσε τον ρυθμό του για την ισοφάριση. Αλλαγή και για τον ΟΦΗ στο 87' ο Βαφέας αντί του Μαρινάκη. Η πίεση του Ατρομήτου στα τελευταία λεπτά είχε σαν αποτέλεσμα να ισοφαρίσει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 93'.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο, Σολίς, Γιάννου.
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Νάτσος, Ούμπιδες, Μουνίθ, Γιακουμάκης, Μανούσος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας). Βοηθοί του ήταν οι Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων). Τέταρτος ήταν ο Δημήτρης Μόσχου (Χανίων) και VAR ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code