ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ζήτησε από τους Άγγλους διεθνείς να κόψουν τα social media ο Σαουθγκέιτ

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ζήτησε από τους Άγγλους διεθνείς να κόψουν τα social media, όπως έκανε ο Τιερί Ανρί για να αποφύγουν έναν διαδικτυακό ρατσισμό. «Μετά από έναν αγώνα κι ενώ μπορεί να είναι ευάλωτοι σε αυτό το σημείο, είναι κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Εάν επρόκειτο να μιλήσετε με όλους τους προπονητές σε όλη την χώρα, μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες τους είναι, ότι μόλις μπουν στα αποδυτήρια, σπεύδουν στα κινητά τηλέφωνά τους, όταν μπορεί να είναι ευάλωτοι σ΄ εκείνο το χρονικό σημείο».

Ο Σάουθγκεϊτ είπε ότι εγκατέλειψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2013, μετά την πρόσληψή του στον πάγκο της εθνικής Ελπίδων της χώρας του. 

«Κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων, προσπαθώ να αποσυνδεθώ από όλα τα εξωτερικά μέσα. Βεβαίως,  είναι υπέροχο να συμβαδίζουμε με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Αλλά ο κόσμος, είναι ένα πιο ευτυχισμένο μέρος εάν δεν με αγγίζει αυτή η 0αρνητικότητα» ανέφερε ο 50χρονος προπονητής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια