ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εξώδικο της ΑΕΚ στην πρόεδρο της επιστροπής δεοντολογίας



 Εξώδικο απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ απέναντι στην πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας ζητώντας της να δώσει τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της εναντίον όλων όσοι συμμετέχουν, όπως αναφέρεται απο την ΠΑΕ, σε μια επιχείρηση σπίλωσης της ομάδας.


Ύστερα απο την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας να παραπέμψει σε δίκη την ανώνυμη καταγγελία ενός ανύπαρκτου σωματείου για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, η ΠΑΕ ΑΕΚ απο την πλευρά της  επέδωσε εξώδικη πρόσκληση προς την πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου

Με το εξώδικο αυτό η ΑΕΚ ζητάει εντός της ημέρας να της γνωστοποιηθούν  τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει εναντίον τους τα νόμιμα δικαιώματά της.

Με βάση τον κανονισμο της Επιτροπής Δεοντολογίας σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας τα στοιχεία του ανωνύμως καταγγέλλοντος πρέπει να γνωστοποιούνται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε μη προσβάσιμο σε τρίτους φάκελο στην Επιτροπή, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε ένα θιγόμενο πρόσωπο αν υποβληθεί εις βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του κανονισμού. Η ΑΕΚ όπως έχει το δικαίωμα ζητά όλα τα στοιχεία προκειμένου να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση σπίλωσης της ομάδας  υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργούν. Μεταξύ άλλων στο εξώδικο η ΑΕΚ αναφέρει ότι: «η μέχρι σήμερα διαδικασία έχει πλήξει βάναυσα τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΚ και των διοικούντων της»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code