ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Μάνατζερ του Σβιντέρσκι μίλησε για την κλήση του στην Πολωνία και για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

 


 Ο Μάριους Πιεκάρσκι, ατζέντης του Κάρολ Σβιντέρσκι, μίλησε για την κλήση του στην Εθνική αλλά και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Κάρολ ήταν ήδη στην λίστα του προηγούμενου ομοσπονδιακού προπονητή, Γέρζι Μπρέτσεκ. Υποθέτω ότι η κλήση του στην εθνική ομάδα ήταν μόνο θέμα χρόνου. Φυσικά, στην επίθεση υπάρχει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αναμφισβήτητη θέση στην ενδεκάδα, ενώ υπάρχουν επίσης οι Αρκάντιους Μίλικ και Κριστόφ Πιόντεκ".

"Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κάρολ ήταν μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων Πολωνών επιθετικών. Το άξιζε μετά από πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στον ΠΑΟΚ. Έχει δέκα γκολ και έξι ασίστ και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα του. Η μεταγραφή από την Γιαγκελόνια στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα αποδείχθηκε εξαιρετική κίνηση”.

Για το αν ελπίζει ότι ο Σφιντέρσκι θα κάνει το ντεμπούτο του σε έναν από τους τρεις αγώνες της Πολωνίας, ο Πιεκάρσκι είπε : “Κάθε ένας που κλήθηκε από τον Πάολο Σόουζα σίγουρα ονειρεύεται να πάρει μια ευκαιρία και να είναι σε θέση να παίξει με την φανέλα της εθνικής Πολωνίας. Ο Κάρολ δεν αποτελεί εξαίρεση. Κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα για να εμφανιστεί στο γήπεδο και να δείξει ότι άξιζε να ποντάρει πάνω του ο προπονητής”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code