ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν ανανεώνει ο Ιχατάρεν

 



Σύμφωνα με την Eindhovens Dagblad,η Αϊντχόφεν και ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν θα οδηγηθούν σε "διαζύγιο" το καλοκαίρι,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.



Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής το σαββατοκύριακο,μετά την κακή του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή,Μίνο Ραϊόλα επιτέθηκε στην Αϊντχόφεν για τον χειρισμό της κατάστασης,αλλά δήλωσε πως ο Ιχατάρεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη και θα ακούσει όσα έχει να του πει ο προπονητής.

Η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι αρκετά περίπλοκη,καθώς η Αϊντχόφεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιχατάρεν που ολοκληρώνεται το 2022.Οι συζητήσεις που είχαν γίνει για ανανέωση μέχρι το 2025 πήγαιναν αρκετά καλά,όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά τα πρόσφατα γεγονότα ο Ιχατάρεν δεν θέλει να ανανεώσει.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως πιθανότατα ο ταλαντούχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής θα οδηγηθεί στην έξοδο το ερχόμενο καλοκαίρι,χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Αϊντχόφεν είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις κάτω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ που κοστολογεί τον παίκτη.Ο Ιχατάρεν δεν θυμίζει τον παίκτη της περσινής σεζόν,αφού φέτος έχει σκοράρει μόλις 2 γκολ και έχει δώσει 1 ασσίστ,με αποτέλεσμα αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους.

Επιπλέον,την φετινή χρονιά η Αϊντχόφεν έχει αντιμετωπίσει αρκετά θέματα με την συμπεριφορά του.Αυτή τη στιγμή,οι δύο πλευρές βρίσκονται σε μία αρκετά περίπλοκη κατάσταση και για την ώρα δεν υπάρχουν σημάδια για εξομάλυνση των σχέσεων,χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα τους επόμενους μήνες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code