ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμβόλαιο «Ζωής» ετοιμάζει η ΑΕΚ για τον Μάνταλο



Η Ένωση φαίνεται να είναι έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο ζωής στον Πέτρο Μάνταλο και να μπει στην «Αγιά Σοφιά» με αρχηγό τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. 

Ο Μάνταλος είναι αναμφισβήτητα  ποδοσφαιριστής που έχει ακούσει και έχει περάσει πάρα πολλά ανά τα χρόνια στην παρουσία του στην ΆΕΚ αλλά ποτέ δεν είχε επιλέξει να απαντήσει και πάντα έβγαινε μπροστά για την Ένωση…

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι γνωστό ότι έχει τεράστια αδυναμία στον Έλληνα μεσοεπιθετικό και θέλει να δει την ΑΕΚ να μπαίνει στην «Αγιά Σοφιά» με το περιβραχιόνιο στο χέρι του Πέτρου Μάνταλου.

Το καλοκαίρι του 2020, η αποχώρηση του Πέτρου Μάνταλου έμοιαζε πιο πιθανή από ποτέ, με την Αλ Νασρ να είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 4,1 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, αλλά η προμήθεια που ζήτησε ωστόσο ο μάνατζερ, χάλασε τα πάντα, με τον Μάνταλο να μένει εν τέλει στην ΑΕΚ και να συνεχίζει να ηγείται της ομάδας.

Την φετινή σεζόν ο Μάνταλος είναι καθοριστικός για την ΑΕΚ και οι αριθμοί του το επιβεβαιώνουν. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι δεύτερος στη λίστα των περισσότερων ασίστ της Super League με έξι, 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code