ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρώτη κλήση για Δουβίκα στην Εθνική


 Ο Τζον Φαν Σιπ έκανε γνωστές τις κλήσεις του για το αντιπροσωπευτικό, με αρκετές αλλαγές, μας συγκρότημα ενόψει των επερχόμενων αγώνων με Ισπανία και Γεωργία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλου 2022 του Κατάρ αλλά και για την φιλική αναμέτρηση με την Ονδούρα.

Μέσα στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή βρίσκεται και το όνομα του Τάσου Δουβίκα.Ο 21χρόνος επιθετικός του Βόλου έχει σημειώσει 13 γκολ σε 30 συμμετοχές με την ομάδα της Μαγνησίας και αυτό μαζί με την συνολική του παρουσία αυτή τη χρονιά στα γήπεδα ήταν αρκετό για να κληθεί για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα.

Ο Δουβίκας προχώρησε σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βόλος και η χαρά του ήταν εμφανής:''Το όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να φορέσει την φανέλα της Εθνικής του ομάδας και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό''. 

"Η κλήση μου στην Εθνική αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνει και είμαι σίγουρος πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να του το ανταποδώσω".

"Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Βόλου που με πίστεψαν, με βοήθησαν να βελτιωθώ και να φτάσω στο ποδοσφαιρικό επίπεδο που βρίσκομαι σήμερα".

Επίσης πέραν του Δουβίκα διεθνής είναι και ο συμπαίκτης του Μπόρις Κλέιμαν που κλήθηκε από το Ισραήλ για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλου του Κατάρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code