ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαρτσελόνα: Νέο πρόβλημα και με Κουτίνιο



Αρκετά συνεχίζουν να είναι τα προβλήματα τραυματισμών φέτος στην Μπαρτσελόνα, με τον Φελίπε Κουτίνιο να έχει πολλές πιθανότητες να περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα στο γόνατο του, καθώς έχει εμφανίσει νέο πρόβλημα.


Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, ο Φιλιπε Κουτίνιο άρχισε να νοιώθει ξανά πόνους στο γόνατο του με τις ενοχλήσεις να γίνονται  πιο έντονες τις τελευταίες εβδομάδες και κάνει ειδικές θεραπείες για να τις αντιμετωπίσει.

Ωστόσο ο τραυματισμός του φαίνεται πως έχει υποτροπιάσει και για αυτό οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα σκέφτονται να οδηγήσουν τον Βραζιλιάνο σε τρίτη επέμβαση μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες με σκοπό να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και με ελπίδες να μπορέσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς την επόμενη σεζόν.

Μία πιθανή όμως νέα επέμβαση στον ήδη ταλαιπωρημένο του μηνίσκο θα έβαζε σε σοβαρά προβλήματα τον Βραζιλιάνο άσσο καθώς θα είχε σοβαρές πιθανότητες η καταπόνηση να μην του επέτρεπε να αγωνιστεί ξανά στο υψηλότερο επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code