ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Χάνει την σεζόν ο Σιμόες, πρόβλημα και με Σάκχοφ


 Ο Αντρέ Σιμόες συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι της '' Ενωσης'' την φετινή σεζόν, πρόβλημα τραυματισμού έχει και ο Σάκχοφ.

Έτσι λοιπόν ο Σιμόες δύσκολα θα μπορέσει να παίξει σε κάποιο από τα εναπομύναντα παιχνίδια της ΑΕΚ σε Play-off και Κύπελλο, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο ίδιος έχει βρεθεί στην Πορτογαλία για να εξεταστεί από έναν δικό του γιατρό (ο οποίος είναι και ο γιατρός φως Πόρτο). Το θέμα που έχει στον αστράγαλο δεν έχει βελτιωθεί στο αναμενόμενο κστι που προκαλεί ανησυχία. 

Μάλιστα ο γιατρός του Σιμόες και οι γιατροί της ΑΕΚ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για το αν θα μπορέσει ο Πορτογάλος μέσος να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του ή θα μπει σε χειρουργείο. 

Από την άλλη μεριά και ο Σάκχοφ αντιμετωπίζει πρόβλημα καθώς έπαθε θλάση, αλλά ενδεχομένως να προλαβαίνει την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 4 Απριλίου. Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε και μεγαλύτερη άδεια από τους συμπαίκτες του για να ταξιδέψει στην Ουκρανία και να δει την σύζυγο του, την οποία δεν έχει δει για 8 μήνες λόγω COVID-19. Με την επιστροφή του θα μπει άμεσα σε αποκατάσταση για να προλάβει το ντέρμπι. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Γεβχέν Σάκχοφ υποβλήθηκε σε μαγνητική, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο Ουκρανός άσος ξεκίνησε θεραπεία. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην διεθνών, προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code