ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Την εκδίκηση ψάχνουν οι "Πράσινοι", να πάρει πάλι την νίκη ο ΠΑΣ

 Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super League. 

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο Ελλάδος από τον ΠΑΣ θέλει να βγάλει αντίδραση και να πάρει την νίκη στο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα. Οι "Πράσινοι μετρούν αρκετές απουσίες με τον Λ. Μπόλονι να κάνει αλλαγές στο ροτεισον της ομάδας. 

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Σεχ Νιασέ υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός μάχης για το ματς των «πράσινων» στην Ήπειρο. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιάννης Μπουζούκης, Αντόνιο Σαβιέρ, Ούφε Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Φραν Βέλεθ, ενώ ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Αλεξανδρόπουλο και Μολό

ΠΑΣ Γιάννινα:

Ο ΠΑΣ μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει ξανά τους "Πράσινους" αλλά αυτή την φορά για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του ΠΑΣ θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην ομάδα του Μπόλονι. 

Οι απουσίες και για τον ΠΑΣ είναι φανερές, Ο Στέφανος Σιόντης εξακολουθεί να είναι εκτός δράσης λόγω του οιδήματος στο γόνατο, το οποίο αντιμετωπίζει με ειδικές θεραπείες με οξυγόνο, ενώ και ο Αντώνης Οικονομόπουλος θα χρειαστεί ακόμα περίπου δύο εβδομάδες μετά τη ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Πέραν των τραυματιών Σιόντη και Οικονομόπουλου εκτός 22αδας έμειναν για λόγους τακτικής οι Αθανασίου και Τριάδης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Πανουργιάς, Πήλιος, Κάστρο, Καρτάλης, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Δούμτσης, Γροσδάνης, Ελευθεριάδης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία ορίστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και την ΚΕΔ να διευθύνει του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Βοηθοί του Διαμαντόπουλου θα είναι ο Μιχάλης Καρσιώτης από την Κορινθία και ο Δημήτριος Μαυρουδής από το Ηράκλειο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από τη Μακεδονία.

Διαιτητής VAR θα είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα και AVAR ο Μιχάλης Παπαδάκης από το Ηράκλειο. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γεώργιος Τάπραντζης από την Αιτωλοακαρνανία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code