ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ισπανία: Με όλα τους τα όπλα απέναντι στην Ελλάδα



Με όλα της τα διαθέσιμα όπλα αναμένεται να παραταχθεί η Ισπανία απέναντι στην Εθνική μας ομάδα στο σημερινό παιχνίδι για την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ(25/12, 21:45).

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αναμένεται να κατεβάσει τη «Φούρια Ρόχα» ο Λουίς Ενρίκε σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα καθώς θέλει να έχει το ιδανικό ξεκίνημα για τα προκριματικά και να μην αφήσει καμία περίπτωση αμφισβήτησης για την πρόκριση της στα τελικά.

Με το κλασικό και αγαπημένο 4-3-3 θα αγωνιστούν οι Ισπανοί, όπου στο τέρμα θα βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Μπιλμπάο, Ουνάι Σιμόν, στην άμυνα κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο αρχηγός, Σέρχιο Ράμος, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε έχοντας σαν παρτενέρ του τον Ινίγκο Μαρτίνες που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ τα δύο άκρα στα μετόπισθεν θα πάρουν οι Ζόρντι Άλμπα και Πέδρο Πόρο.

Στο «6» ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Τιάγκο Αλκαντάρα, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Πέδρι, καθώς ο 18χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα θα φορέσει φανέλα βασικού και θα αγωνιστεί δίπλα στον Τιάγκο.

Στα δύο άκρα της επίθεσης, ο Ενρίκε φαίνεται πως θα επιλέξει τους Ντάνι Όλμο και Φεράν Τόρες, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Αλβάρο Μοράτα στο κέντρο της επίθεσης.


Υπενθυμίζουμε την αποστολή της Ισπανίας:


Τερματοφύλακες: Ντε Χέα, Ρόμπερτ Σάντσεθ, Ουνάι Σιμόν.

Αμυντικοί: Πέδρο Πόρο, Έρικ Γκαρθία, Σέρχιο Ράμος, Ντιέγκο Γιορέντε, Ίνιγκο Μαρτίνεθ, Ζόρντι Άλμπα, Χοσέ Γκαγιά

Μέσοι: Μπουσκέτς, Ρόδρι, Τιάγκο, Πέδρι, Μάρκος Γιορέντε, Κανάλες, Κόκε, Φαμπιάν

Επιθετικοί: Ζεράρ Μορένο, Φεράν Τόρες, Οϊαρθάμπαλ, Μοράτα, Μπράιαν Χιλ και Ντάνι Όλμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code