ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Απόλλων: Νίκη για ψυχολογία και ουσία

 


Η ''λαβωμένη'' ΑΕΚ υποδέχεται ,σήμερα 8/3 στις 19.30 τον Απόλλωνα ,με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για λόγους  ψυχολογίας αλλά και βαθμολογικούς.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στοχεύει σήμερα στη νίκη που θα την ανεβάσει στη τρίτη θέση , σε ισοβαθμία με τον δεύτερο  Άρη . Για να το πετύχει όμως αυτό χρειάζεται σοβαρότητα τόσο από την αμυντική της λειτουργία  αλλά γενικότερα και  από όλο το οργανισμό της .

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός , δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε 20άδα στην αποστολή του , αφού θα απουσιάζουν οι τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Μάριο Μιτάι, που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, όπως και οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Αντρέ Σιμόες, οι οποίοι έκαναν θεραπεία. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι τιμωρημένοι Κρίστιτσιτς και Χνιντ. 

Τα κουκιά είναι μετρημένα λοιπόν για τον Ισπανό προπονητή που αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια , τον Ντανσένκο δεξιά και τον Λόπεζ αριστερά στην άμυνα .Λάτσι και Σβάρνας στα στόπερ.  Σιμάνσκι , Σάκχοφ στα χαφ ,με  τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους . Λιβάι Γκαρσία ,Μαχαίρας ή Αλμπάνης στα εξτρέμ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη κορυφη.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι , πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τη ''ζημιά'' στην Ένωση , μιας και στον πρώτο γύρο έφτασαν μία ανάσα από μία σπουδαία ανατροπή . σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου και νίκη της Ένωσης με 3-4!

Για να το πετύχουν όμως αυτό θα πρέπει να κλείσουν τους χώρους στους αντιπάλους τους και φυσικά να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά τους προβλήματα .

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη και τον τραυματία Τσιλούλη και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους : Βέρχουστ στο τέρμα .  Λισγάρας και Ντομίνγκεζ στα στόπερ .Μπρούσιτς αριστέρα και Τσαμπούρης δεξιά στην άμυνα . Σλίβκα , Φατιόν στα χαφ. Φερνάντες ,Μπετινέλι και Κολ η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο  ο Ιωαννίδη. Δεν αποκλείεται όμως ο έμπειρος τεχνικός να πάει με ''συνταγή'' Τούμπας και 4-4-2 με Ντάουντα να πλαισιώνει τον 26χρονο επιθετικό του Απόλλωνα .

Αποστολή ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης, Χριστόπουλος. 

Αποστολή Απόλλων Σμύρνης: Βέρουλστ, Γιαννακόπουλος, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Κολ, Λαγός, Ιωαννίδης, Μπεντινέλις, Κάλισιρ, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Τσαμπούρης, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Ρώσσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code