ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβερκούζεν: Παρελθόν ο Πέτερ Μποζ



Παρελθόν από τον πάγκο της Λεβερκούζεν αποτελεί ο Πέτερ Μποζ, καθώς οι «ασπιρίνες» ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον 57χρονο Ολλανδό τεχνικό μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία των «ασπιρίνων», ο Πέτερ Μποζ αποτελεί παρελθόν απο τη Λεβερκούζεν, με τον γερμανικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόλυσή του. 

Η Λεβερκούζεν ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν στο πρωτάθλημα Γερμανίας αλλά τα πρόσφατα κακά αποτελέσματα, σε συνδιασμό με τον πρόωρο αποκλεισμό απο το Europa League έφεραν σύνεφα πάνω απο τον Μπόζ. Μετά από 26 αγώνες οι «ασπιρίνες» βρίσκονται στην 6η θέση με 40 βαθμούς και στο -3 από την πέμπτη Ντόρτμουντ βάζοντας σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή τους θέση της επόμενης σεζόν, με τους ιθύνοντες της ομάδας, να απομακρύνουν τον Πέτερ Μποζ από την τεχνική ηγεσία.

Ετσι, μετά από 59 νίκες, 16 ισοπαλίες και 33 ήττες σε 108 παιχνίδια ο 57χρονος Ολλανδός τεχνικός αποχωρεί από την Λεβερκούζεν και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα. Τη θέση του θα αναλάβει ο πρώην παίχτης Χάνες Βολφ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code