ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έδειξε σοβαρή και κέρδισε την επικίνδυνη Ονδούρα η Ελλάδα


Θετικό πρόσημο για την Εθνική μας, που κατάφερε να επικρατήσει στο φιλικό προετοιμασίας την Ονδούρα με 2-1, χάρις σε δύο τέρματα του Παυλίδη.

Α' Ημίχρονο

Πολύ καλή και κινητική η Εθνική μας ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, με την Ονδούρα να είναι σε παθητικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ωστόσο καλά στα πρώτα λεπτά, όμως από το γκολ της Ελλάδας και έπειτα άρχισαν να χάνουν έδαφος. Ο Παυλίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το 1-0, έπειτα από σέντρα Φορτούνη από δεξιά και πλασέ του πρώτου από την μεγάλη περιοχή στο 14'. Από εκεί και έπειτα έχασε δύο καλές φάσεις που ήταν εύκολες να ολοκληρωθούν πετυχημένα ο Τζόλης, ενώ ο Μάνταλος στο 32' σούταρε και έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Η Ονδούρα έφθασε τελικά στη ισοφάριση στο 41' μετά από σουτ του Λόπεζ μετά από εκτέλεση φάουλ που βρήκε στο τοίχος και στην συνέχεια του στρώθηκε η μπάλα για να κάνει από μακριά το 1-1. Η μπάλα μάλιστα κόντραρε και στον Μαυροπάνο επηρεάζοντας την πορεία της μπάλας.

Β' Ημίχρονο

Στο ίδιο έργο θεατές με την Εθνική μας να πιέζει συνεχώς για να πετύχει όσο το δυνατόν ταχύτερα το τέρμα που θα την φέρει ξανά μπροστά στο σκορ. Τελικά ήρθε και πάλι από τον Παυλίδη στο 59' μετά από σέντρα του Μασούρα από αριστερά και κεφαλιά του Παυλίδη από το ύψος της μικρής περιοχής για το 2-1. Η Ελλάδα έχασε καλές στιγμές και με Μασούρα και Δουβικα σε τετ-α-τετ αμφότεροι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν ανά διαστήματα με μακρινά σουτ, κυρίως από τον Φόρτο. Στην τελευταία ευκαιρία του ματς οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Φιγκερόα λίγο έλειψε να σκοράρουν μετά από εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Διούδη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code