ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα-Αλάμπα




 Σε προφορική συμφωνία φαίνεται πως ήρθαν για το καλοκαίρι του 2021 σύμφωνα με Καταλανικά μέσα, η Μπαρτσελόνα με τον Ντέιβιντ Αλάμπα, με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό να αναμένεται να αποχωρήσει απο την Μπάγερν μετά την αποτυχία να έρθουν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την νίκη του Λαπόρτα στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα και ήδη έχει κάνει εμφανείς τις προθέσεις του για εμφανή αναγέννηση και ενίσχυση του ρόστερ των Μπλαουγκράνα ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον Ντέιβιντ Αλάμπα να φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην μετακόμιση του στην Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Βαρκελώνη μεταξύ των δύο μάνατζερ του Αλάμπα, Πίνι Ζάχαβι και Φαλί Ραμαντάνι και της διοίκησης με τις δύο πλευρές να έρχονται σε καταρχήν προφορική συμφωνία ώστε ο Αυστριακός αμυντικός να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα απο το καλοκαίρι.

Επίσης, αναφέρεται ότι οι μάνατζερ του 28χρονου άσου διαβεβαίωσαν στον Λαπόρτα πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλο που πριν από λίγους μήνες ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code