ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Να κερδίσει κούραση και απουσίες για την πρόκριση



 Αντιμέτωπη με την γαλλική Στρασμπούρ θα βρεθεί η «Βασίλισσα» σήμερα (23/3, 21:30) στην Γαλλία με σκοπό να πάρει την 3η της νίκη στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης που θα της επιτρέψει να έχει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στο Final-8 του Basket Champions League.

Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 2-0, ενώ εκκρεμεί το παιχνίδι απέναντι στην Νίζνι που έχει οριστεί για την Πέμπτη (25/3, 18:00), ενώ στον αντίποδα η Στρασμπούρ δεν έχει πάρει ακόμα νίκη στον όμιλο για των «16» έχοντας ρεκόρ 0-3 και με μια πιθανή σημερινή ήττα θα αποκλειστεί και μαθηματικά απο την συνέχεια της διοργάνωσης. Η «Ένωση» θα προσπαθήσει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα σήμερα ώστε να νοιώθει ασφαλής ξέροντας ότι τα επόμενα 2 παιχνίδια της θα είναι απέναντι στην πρωτοπόρο Νίζνι και με πιθανή ήττα σε κάποιο απο αυτά τα παιχνίδια θα μπει σε περιπέτειες. 

Ο Ηλίας Παπαθεωδόρου θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι αρκετά προβλήματα τραυματισμών να αντιμετωπίσει με τους Γιανίκ Μορέιρα, Μάρκους Σλότερ και Κώστας Γόντικας να απουσιάζουν λόγο τραυματισμών. Οι Νίκος Ζήσης και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, έχουν επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων αλλά βρίσκονται πίσω σε ρυθμό και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή κάποιου απο αυτούς και πιθανώς να βρίσκονται εκτός, ενώ οι Νίκος Γκίκας και Μόουζες Κίνγκσλεϊ καταβάλλουν προσπάθειες για να αγωνιστούν. Ταυτόχρονα θα έχει να διαχειρηστεί και τη κούραση απο τα συνεχόμενα παιχνίδια και την καταπόνηση των παιχτών, έχοντας τους περισσότερους παίχτες να παίζουν χωρίς ευκαιρία για ανάσες λόγο των πολλών απουσιών. 

 Για τη Στρασμπούρ, ο 25χρονος Αμερικανός Μπόνζι Κόλσον, που είναι ο κορυφαίος σκόρερ της γαλλικής ομάδας, δεν είχε παίξει στο ματς του ΟΑΚΑ και εξακολουθεί να είναι αμφίβολος και για το σημερινό παιχνίδι, με την απουσία του να έχει στοιχήσει στην γαλλική ομάδα.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι Σαβέριο Λανζαρίνι (Ιταλία), Ράντομιρ Βογίνοβιτς (Μαυροβούνιο) και Γκάτις Σάλινς (Λετονία).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code