ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Αουγκούστο-Ζαμπά, ετοιμοπόλεμος ο Κρέσπο


Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επανήλθε ο Χοσέ Κρέσπο, μιας και ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ ξεπέρασε την θλάση που αντιμετώπιζε και πήρε μέρος σε όλο το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης.

Από την άλλη, ο Λέο Ζαμπά δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και αποφασίστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, με την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να είναι καθαρή.

Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε και ο Ντάγκλας Αουγκούστο, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, όπως και ο Ένεα Μιχάι, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα του αγώνα στην Τρίπολη και να επικεντρωθεί στην δύσκολη συνέχεια σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς στην Λαμία για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ ακολούθησε ασκησιολόγιο που ήταν στοχευμένο στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη δίτερμα σε μικρό χώρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code