ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Μέσα Σανκαρέ και Σένκεφελντ



 Έτοιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου είναι ο Παναθηναϊκός αφού Σένκεφελντ και Σανκαρέ επέστρεψαν στην αποστολή και αμφότεροι θα είναι στην εντεκάδα της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, με συνέπεια να βρίσκονται στην 20μελή αποστολή του τριφυλλιού τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και ο Γιουνούς Σανκαρέ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μολό, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Νιάς, Σανκαρέ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καρλίτος, Ιωαννίδης και Μακέντα.

Εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο ματς βρίσκεται ο Φακούντο Σάντσες, καθώς επίσης και ο Αργύρης Καμπετσής που ήταν βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με φαβορί για την αντικατάστασή του τον Αϊτόρ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code